Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex tablettáról mi a véleményetek? Mi van akkor ha csíp?
Most használtam először ilyet de rettentően csípett.fertőzésem van?
Ha tovább használom elmúlik?
én is nemrég szereztem be a kúpot, de nem volt bátorságom használni mivel a betegtájékoztatóban is benne van h helyi irritáció előfordulhat, csípő, égető érzés.
de az is lehet h vmelyik összetevőjét nem bírod
én inkább ajánlom a krémet
én azt használtam igaz csak 3 hónapot, de nekem gyorsan ment a felhelyezése, nincs gond vele, hogy na már eltelt-e az olvadási idő... azonnal hat.
És nem csípet, csak kis meleg éreztem néha, de sőt, nekem mintha tényleg segített volna helyre tenni kicsit odalent.
Csak felhelyezés után pár percig csípett, vagy végig?
Ha csak pár percig, akkor előtte vizezd be picit és legközelebb nem fog. Ha végig, akkor próbálj meg más kiszerelést, pl kúp v krém (a kapszulát nem ajánlom, nagyon ragad :S).
Ha így is csíp, akkor sajna allergiás vagy rá vagy tényleg fertőzés. De ha más tüneted nincs, akkor ez utóbbit nem hinném.
Krémnek az a neve, hogy krém. De komolyan. Pharmatex krém. Van tégelyes, meg van olyan, ami ki van mérve ilyen csőrös kis tubusokba, pont egy adag. Inkább a az egyadagosra kimértet ajánlom, akkor biztos annyit használsz, amennyit kell.
Egyébként nagyon lelombozó, be kell dugni azt a műanyag csőrös tubust és benyomni a krémet. Hát, mintha gomba kezelést végeznél szex előtt. :(
hihi gombakezelést :))))))))))))))))
Köszi a választ:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!