Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex tablettáról mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex tablettáról mi a véleményetek? Mi van akkor ha csíp?

Figyelt kérdés

Most használtam először ilyet de rettentően csípett.fertőzésem van?

Ha tovább használom elmúlik?

2009. máj. 28. 07:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én is nemrég szereztem be a kúpot, de nem volt bátorságom használni mivel a betegtájékoztatóban is benne van h helyi irritáció előfordulhat, csípő, égető érzés.

de az is lehet h vmelyik összetevőjét nem bírod

2009. máj. 28. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én inkább ajánlom a krémet

én azt használtam igaz csak 3 hónapot, de nekem gyorsan ment a felhelyezése, nincs gond vele, hogy na már eltelt-e az olvadási idő... azonnal hat.

És nem csípet, csak kis meleg éreztem néha, de sőt, nekem mintha tényleg segített volna helyre tenni kicsit odalent.

2009. máj. 28. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
a krémnek mi a neve ha megkérdezhetem?
2009. máj. 28. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak felhelyezés után pár percig csípett, vagy végig?

Ha csak pár percig, akkor előtte vizezd be picit és legközelebb nem fog. Ha végig, akkor próbálj meg más kiszerelést, pl kúp v krém (a kapszulát nem ajánlom, nagyon ragad :S).

Ha így is csíp, akkor sajna allergiás vagy rá vagy tényleg fertőzés. De ha más tüneted nincs, akkor ez utóbbit nem hinném.

2009. máj. 28. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Krémnek az a neve, hogy krém. De komolyan. Pharmatex krém. Van tégelyes, meg van olyan, ami ki van mérve ilyen csőrös kis tubusokba, pont egy adag. Inkább a az egyadagosra kimértet ajánlom, akkor biztos annyit használsz, amennyit kell.

Egyébként nagyon lelombozó, be kell dugni azt a műanyag csőrös tubust és benyomni a krémet. Hát, mintha gomba kezelést végeznél szex előtt. :(

2009. máj. 29. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:

hihi gombakezelést :))))))))))))))))

Köszi a választ:)))

2009. máj. 30. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Minket is csíp sajnos, az én farkamat is meg a párom hüvelyét is....
2015. júl. 9. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is csípi a farkamat. Normális?
2021. máj. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!