Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig hatásos a fogamzásgátló, ha abbahagytam?
par napja hasonlot kerdeztem, nezd meg miket valaszoltak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
mondjuk a zuhany ilyenkor azért nem praktikus, mert egy részét az anyagnak beljebb löki...
egyébként meg ahogy írták máshol 1-3 hónap alatt ürül ki.
Szia! Nézd meg a babazo.hu oldalt ott nődoki válaszol, kérdetni is tudsz. Én ezt olvastam:
A hormonok kiürülnek a szedés befejezését követően szinte azonnal, ennek jele a megjelenő vérzés. Ezután a következő, induló ciklusban az esetek döntő részében megindul az eddig a fogamzásgátló által elnyomott peteérés is és mód van a teherbe esésre. Ez teljesen normális jelenség, ez normális terhesség.
Van folytatása is a cikknek a Terhesség a tabletta szedése után címszó alatt. És ezt egy NŐGYÓGYÁSZ írta.
Az orvosom szerint bármikor abba lehet hagyni,és egy újjabb leborraz a mentriáció első napjától ujra szedhető a kis hormon tartalma miatt! Erről előre érdeklődtem mikor abbahagytam! Már 1 éve szedtem és most 4 hónapig nem szedem! Tegnap megint voltam orvosnál és felirt egy 72órás sürgősségi tablettát,mert még benne voltam a 72 órában és a biztonság kedvéjért bevetem! Ezek után kicsi az esélyem!
Köszönöm a segítő válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!