Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik naptár-módszer szerint szeretkeznek: belétek is élvez a srác vagy megszakítjátok a közösülést?
Persze hogy belémélvez,különben minek számolgatnék annyit.
Nekem bevállt ez a módszer. a tilos napokon megszakítás van
Hát, elég nagy baromságot írt az első válaszoló. Egyáltalán nem megbízható módszer.. hacsak nem lenne gond egy baba. Ha tizenéves vagy, mindenképp védekezz mellette mással! És nézz utána a Pearl-indexnek.
letezik spontan ovulacio!!!! ugyh nem csak a honap kozepen lehetsz terhes. es az elovaladek is tartalmazhat spermiumot, ugyh egyaltalan nem biztonsagos. nektek a szamolgatas mellett nagy szerencsetrek is volt, oruljetek neki. aonkivul nem mindenkinek svajci orakent mukodik a ciklusa, en ha akarnam se tudnam kiszamolni tutira h mikor ovulalok.
a naptarmodszer megszakitassal esetenkent mehet, de en nem mernek csak igy vedekezni amig ekkora gond lenne 1 baba.
úristen :S:S milyen emberek vannak. Arra biztatni valamit hogy, védekezzen így XD öcsém... milyen emberek vannak...
Tapasztalat: Párommal elgondolkodtunk a babán és hát bele mentem ebbe a naptármódszerbe. Megvártam az első havim utána számolgattam. Kihagytuk a rizikós napokat. Lám 4 éves a kislányom :). 1 hónapomba telt és már meg is volt a babó. Hála istenek mi szerettük volna őt :)
Így nem kellet semmi gyermek-gyilkosságban részt vennem ha nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!