Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiválthatok a gyógyszertárban csak 1 doboz fogamzásgátlót a 3 helyett?
Nem vonják be a receptet csak ráírják, hogy egy levelet már elvittél.
Még kétszer felhasználhatod egy levélre. :)
De nekem már egy hónapos receptért adtak három havi gyógyszert is. A doki elbambult és egy havit írt, mikor a gyógyszertárban oda akarták adni, akkor meg kifakadtam, hogy ezt a hülyét, direkt mondtam, hogy 3 havi kell. És akkor 3 havit adtak. A lényeg, hogy legyen recepted, nem csinálnak belőle nagy ügyet. :)
11:50es vagyok. Én a legkülönbözőbb patikákban váltottam már ki így, hogy csak egy levelet és mindenhol visszakaptam a receptemet, csak ráírták, hogy egyet már elvittem. Biztos, hogy lehet, nem csak jó helyre járok, mert nem is ugyanoda megyek.
Legutoljára nem hallotta a nő, hogy csak egy havit kérek belőle, adta volna a három havit, én meg mondtam, hogy én szóltam, hogy egyhavit kérek, ha nem lehet, akkor megyek máshová. Erre szinte kapaszkodott a receptbe, hogy dehogynem lehet, csak nem hallotta. Ráfirkantotta, hogy elvittem egy havi adagot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!