Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek, de még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek, de még mindig nagyon félek, hogy küzdjem ezt le?

Figyelt kérdés
Nagyon parázós vagyok, tudom, beteges.. bogyót szedek, de még így is megszakítással védekezünk melette párommal.. Néha annyira szeretném, hogy bennem menjen el, de ő nagyon parázós és ő még jobban mint én, nem teszi meg... Utólag persze én is örülök, hogy nem tette meg.. De mit tehetnék, hogy legyőzzem magamban ezt a félelmet? tudom 0,1% az esély, de az nem nulla... és ha beleesem abba? el sem tudom képzelni mit tennék, ha beütne ménkő.. tudom korszerű gyógyszerek, meg minden, de akkor is, annyit hallanir róla, hogy bogyó mellett lettek gyerköcök. másfelől meg honnan lehet tudni, hogy nem hat a gyógyszer?
2009. máj. 27. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is szedek, mégis ott a gumi mellette... Vannak, akik ilyen parázósak. Próbáld ki, hogy csak a ciklus közepén szakítsátok meg, amikor elvileg peteérés van (igaz tabi mellett nincs peteérés, hacsak nem minipillt szedsz). Szal csináljátok naptár-módszer szerint. Elviekben nem lehet gond, hacsak nem jött ki belőled a gyógyszer vagy nem rendes a felszívódás vagy nem gyengítette vmi. Ha ezekre figyelsz, nem szabadna teherbe esned.
2009. máj. 27. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
figyelek, amire csak tudok... de ezen felül még mindig frász kerülget..
2009. máj. 27. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is dettó ilyen vagyok XD Teljesen! Nyugi nem vagy egyedül "hülye" :D:) Én csak akkor tudtam legyőzni amikor a babán járt az eszünk hogy, igen most szabad :) és hogy igen most összejöhet (addig vagy is előtte kész idegbe voltam hogy, ne jöjjön össze ne velem történjen meg!)

Ha nem hat a gyógyszer: Pecsételő vérzésed van!

Nem jön meg a menstruációd!

és persze felejtsd el az összes fórum nézegetését! :) akkor ha nem hallasz róla elfelejted! Nálam bejött annó de csak 2 hónapra és visszajött a félelmem.

2009. máj. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!