Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4 hónapos terhességet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapos terhességet a terhességi teszt kimutatná délutáni vizeletből?

Figyelt kérdés
Nem tudok megnyugodni, október elején esemény utáni tablettát kellett bevennem, azóta mindig megjött, de ugye sokat hallani mostanában olyanról hogy terhesség mellett menstruál valaki. Most a melleim megnőttek kicsit és sokszor fel vagyok puffadva, de ezeket már lehet hogy beképzelem. Ma délután teszteltem és negatív lett. Szerintetek?
2012. jan. 17. 20:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen én is hallottam ilyen dolgokról, azért izgulok, de egy hónappal az eset után is teszteltem és az is negatív, úgyhogy két negatív teszt és normális menstruáció mellett szerintem kizárt, hogy terhes lennék, de mégis izgulok. Nőgyógyászhoz most nem tudok menni mert nem otthon vagyok, cscak két hét múlva megyek haza :S
2012. jan. 18. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!