Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6-kor vettem be a fogamzásgátlómat.7-kor nagydolgoztam. Így nem csökken a bogyó hatékonysága, igaz?
Figyelt kérdés
A papíron az van, hogy ha a tabletta bevétele után hányás, hasmenés lép fel akkor csökken. De ha simán nagyvécéztem, akkor nem?2009. máj. 26. 19:51
1/5 anonim válasza:
ment a hasad? Vagy csak ráültél a wc és kijött minden?
Ha nem hasmenésed volt akkor nincs semmi gond.
2/5 anonim válasza:
Hasmenéskor nem csak a megemésztett dolgok jönnek ki, hanem a gyomorsav és a félig lebontott dolgok is, rossz esetben a tabid anyaga is, viszont sima székletkor csak a megemésztett végbélben tárolt ürülék távozik.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak simán kakáltam :D Akkor még nem kellett mikor bevettem a gyógyszert, csak utána... :S
De akkor nincs semmi probléma igaz? :) köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 26. 19:57
4/5 anonim válasza:
Ha mindenből ilyen nagy problémát kreálsz, akkor inkább ne is szedd a gyógyszert! Mi lesz, ha hígabbat "kakálsz"?!
5/5 A kérdező kommentje:
jólvan,értettem!köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 26. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!