Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen érzéssel mentek oda be? (lehet hülyén kérdeztem, de máshogy nem tudtam. )
Szeretnék elmenni nőgyógyászhoz tablettát íratni, és megvizsgáltatni magam, hogy minden rendben van-e. De egyszerűen rettegek tőle. Amúgy is szörnyen szégyenlős vagyok, de tényleg. Nagyon. És maga tudat, hogy lát, és belém nyúl. Ha csak rágondolok gyomor idegem van.
Tudnátok tanácsot adni?
Én is így éreztem az elsőnél, sőt még most is elkerülöm ahogy csak tudom. Csak azt tudom neked tanácsolni hogy vidd magaddal az egyik barátnődet vagy a párodat, próbáld elterelni a figyelmed! Mondogasd magadban hogy gyorsan túl leszel rajta és különben sem kell oda olyan sűrűn járni :)Utána menjetek vásárolgatni vagy ebédelni! Biztos te is nyugodtabban mész úgy oda ha tudod, hogy utána kikapcsolódsz és jól érzed magad :)
20/L
Szerintem minden lány/nő így indul neki. Én is nagyon izgultam, de próbáltam inkább nem is odafigyelni.. Ráadásul a nőgyógyász folyamatosan mondogatott valamit amitől azt hitte, hogy majd feloldódok, próbált nevettetni, de ettől csak még inkább zavarba jöttem.. :D
Amikor a kamerán keresztül megmutatta a méhem és azt mondta: "Na innen jön a Pistike" hát ott teljesen végem volt.. :D
Mindenki izgul meg fél, ugyan úgy mint fogorvosnál. Bár bennem sokadik alkalomra is mindig van félsz :)
Elsőnél azt mondogattam magamban h ,,meg kell tenni meg kell tenni" (sajnos édesanyám méhnyakrákban halt meg így komolyan vettem). Bementem, beszélgettünk kicsit, nem túl beszédes az orvosom. Lefeküdtem becsuktam a szemem és vártam a borzalmakat. Amik nem jöttem :) Kb 1 perc alatt vége is volt, na nem mondom h nem érezni semmit, de vagy 100% rosszabbnak képzeli el az ember. Olyan boldog voltam h nem olyan volt amilyennek elképzeltem, hogy végig nevettem a folyosót :D.
Tudom zavarba is van az ember, de én például olyan ruhába megyek mindig ami lelóg a fenekem alá. Így ha levetkőzöl még sincs kinnt mindened mielőtt felülsz és nem olyan kellemetlen. Csak tedd amit a doki mond, mikor szoríts mikor engedj és akkor 1 percbe se telik. És hidd el 1000x rosszabbnak képzeli az ember, mint amilyen. :)
Bátorságot neked, ha belegondolsz egyszer majd egy babának is ki kell onnan jönni :D
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!