Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 13 nappal az utolsó együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 nappal az utolsó együttlét után hiteles eredményt mutat a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 20:35
1 2 3
 21/21 niki100 válasza:

Sziasztok,

Én a peteéréstől számított 15 napon csináltam terhességi tesztet, ekkor már késett egy napot, negatív lett.Majd másnap reggel még egyet és az is.Azóta eltelt 2 nap és még mindig nem jött meg.Ez 4 nap késést jelent és az X-epil,nagívat jelzett mindkétszer(igaz első alkalommal halvány pozitív csik volt felfedezhető).Előző terhességnél a mentruáció után egy héttel mutatta ki de akkor nagyon erős pozítív csík volt. Ezert nem értem.

A kérdezőhöz szólva, pedig ha sikerül megúsznod ezt a terhességet, akkor tényleg menj el orvoshoz, mert sok féle védekezési lehetőség áll rendelkezésedre és nem éri meg fiatalon kockáztatnod a jövődet.Anyuddal próbálj leülni és elbeszélgetni(egy barátnő is jó) de a szülő mindig jót akar!!!!!!!!!!

2012. jan. 25. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!