Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? S. os
A párommal együtt voltunk, nekem 2 nappal azelőtt múlt el. Szeretkezés közben elszakadt a gumi, de nagyon érdekesen: nem a tetején volt lyuk, hanem az alja táján szó szerint kettészakadt (ne olcsó gyártmány volt, hanem lifestyle). A barátom még nem ment el benne, de előváladék már volt.
Elmentem nődokihoz, aki Rigesoft esemény utánit írt fel nekem (2 bogyós).Az első szemet az aktust követő 25. órában vettem be, a 2. szemet 12 órával hamarabb.
Van így esélye, hogy teherbe esek? És ha igen, mennyi...?
Pls. normális válaszokat, mert nem arról van szó, hogy felelőtlenek voltunk, hanem arról, hogy pechesek.
L/17
Szerintem kizárt.
Előváladék volt, vettél be esemény utánit, ráadásul a ciklusod miatt sem túlságosan valószínű.
Ne félj, nem vagy terhes :)
Biztos, hogy nem vagy az, nyugodj meg, igyál meg egy kamillateát :)
Poén amúgy, hogy ezt a kérdést minden tinédzser lány felteszi magának szexuális pályafutása kezdetén 1x (vagy 2x :)).
Nem is gondolnátok, hogy nem annyira egyszerű a dolog.
Persze, shit happens, van akinek pikk-pakk összejön, de nem egy nőt ismerek, akik egészségesek és folyamatosan próbálkoznak, de nem sikerül. Vagy sikerült, csak teszem azt 1 év után.
Nyugodj meg :]
Biztos nem vagy az:) nálunk első alkalommal elmaradt a gumi,elment bennem,kaptam dokitól escapelle-t és nem lettem terhes.és még időben is cselekedtetek,nem lesz semmi baj:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!