Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindynette fog. Gátló tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindynette fog. Gátló tabletta mikortól nyújt védettséget?

Figyelt kérdés

ma szedtem be a 6ik szemet, a menszeszem első napjától szedem, és nem tudom hogy mikortól vagyok védett. van aki 7 napot mond van aki 21. most akkor melyik?://

a 7ik napon a férfi már belám is "engedheti"?

2012. jan. 9. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
kérlek vedd ki a tájékoztatót a dobozból, olvasd el. ha nincs rajta, holnap hívd fel a nőgyógyászod. azt az egy estét még kibírod óvszerrel nem?
2012. jan. 9. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:

kérlek ha nem tudsz normális választ adni akkor ne is írj... elképesztő hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak.....................

amúgy meg képzeld kibírom, és ha valami nem tetszik a kérdésemben, akkor lehet bejelenteni hogy nem jó a kérdés, de szerintem a te kommented nem megfelelő ide :)

2012. jan. 9. 18:46
 3/4 anonim válasza:

Én is Lindynette-t szedek, és é úgy tudom, hogy az 1. naptól kezdve védelmet nyújt.

Ha már beszedted a 6. szemet, nyugodtan csinálhatjátok :)

2012. jan. 9. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is lindynettet szedek de bizti ami tuti én megvártam hogy az első levélből is "bekapjam" az utolsó szemet. Addig meg szerintem ki lehet bírni az óvszert(főleg úgy hogy nem akarok babát)

23/L

2012. jan. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!