Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Járt így valaki? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt így valaki? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kb ez a 2 hónap vége hogy nem szedek fog.gátlót. És azóta állandóan kipattog az arcom...de méghozzá a gyulladt mély pati formájában...azóta már a mellkasomon is jöttek elő és a hátamon is...

Ez lehet azért mert abba hagytam a bogyót és nincs mi szabályozza a hormonjaimat? :( Amíg szedtem semmi ilyen problémám nem volt.

Valaki járt már így? :(

L21

2012. jan. 9. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:

én sose szedtem, nekem anélkül is kipattogott...

22/f

2012. jan. 9. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehet attól, sőt, szinte biztos. Mivel a pattanásokat a hormonok okozzák általában, így a fogamzásgátló valamilyen formában hat rájuk. Meg a hiánya is.
2012. jan. 9. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a fogamzás gátló miatt van. Készülj fel rá hogy nagyon makacsak és nem tűnnek el egyhamar. Próbálj méregtelenítő kúrát illetve a szolizás is segíthet.
2012. jan. 9. 16:42
 4/9 A kérdező kommentje:
hát azt észre vettem hogy elég makacsak...hiába tűnnek el...jönnek újak :( utcára se szívesen megyek...és többen is megjegyezték már nekem...vissza állni meg nem akarok a bogyóra...megpróbálom azt a kúrát :(
2012. jan. 9. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
nem, de a gyógyszertől van biztos
2012. jan. 9. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem a melleim fájtak, meg hiztam 1 picit.. de aztan elmult :)
2012. jan. 9. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is pattanásos lettem, kellet 1-3 hónap míg teljesen visszaállt a saját hormonháztartásom.

Aztán elmúlt.

Éld túl ezt a pár hetet...mást nem tudok mondani.

2012. jan. 9. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is kb 2-3 hónap alatt múltak el a pattik, bár ennyire vészes nem volt.. nagy dózisban szedtem sörélesztő tablettát, és nem sokkal ezután nagyjából rendbejött a bőröm.
2012. jan. 9. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. jan. 10. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!