Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj? Kérném a véleményeteket.
Tegnap lefeküdtem a barátommal, és a végén azt mondta, h többször is elment, de az első élvezés után (még folytattuk) annyi ondója jött, h az egész gumiban szétoszlott, így az egész pénisze "olyan lett". később elcsúszott a gumi picit és a pénisze töve hozzámért. Előtte ott volt ondó, csal lejjebb csúszott a gumi. Ettől lehetek terhes?
(esemény utáni tabletta kizárva)
Ha bekerült a hüvelyedbe az ondója, akkor lehetsz terhes. De azért azt is vedd figyelembe, hogy a hüvely savas kémhatású, míg az ondó lúgos, így ha csak a hüvelybemenetnél van ondó, nem jut el a petefészkedig, mert a sav szétmarja.
Én bizony esemény bekapkodnám azt az esemény utánit. (pontosabban én magam nem, mert már vállalnám a babát szívesen :))
Mennyi az a picit? Ha nem "picit" hanem nagyon elcsúszott a gumi, akkor
be -> ken egy picit hüvelynyílásra,
ki
be -> mélyebbre keni ami kijutott ...
mert fél évente lehet csak, de már volt egy hasonló szituáció 1 hónapja, és akkor vettem be.
ezek szerint nagy a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!