Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe estem vagy az antibiot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe estem vagy az antibiotikum miatt lehetséges?

Figyelt kérdés
Antibiotikumot szedtem, és 3 nappal előbb megjött a menzeszem, de csak 2-3 napig tartott, és nagyon kevés.Teherbe estem vagy csak ez az antibiotikum miatt lehetett? Volt már veletek ilyen? Előre is köszönöm választokat!
2009. máj. 23. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha együtt voltál a barátoddal és nem védekeztetek akkor lehetsz terhes, de a gyógyszer miatt is lehetséges.

Mi miatt szedtél antibiotikumot? Szedsz fog.gátlót?

2009. máj. 23. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Szedek fogamzásgátlót. Sajnos egy elég kellemetlen, herpeszes fertőzésem volt. 1 hétig szedtem az antibiotikumot. Azt eddig tudtam, h pecsételő vérzés jelentkezhet az antibiotikum mellett, de ez ami nekem volt, a rendes menzeszem helyett volt, és ezért tartok attól, hogy teherbe estem.
2009. máj. 23. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló hatása nem 100%-os abban az esetben ha vmilyen antibiotikumot szedsz, mivel a hatóanagok ütik egymást. Tehát fogamzásgátló mellett, hasnálj
2009. máj. 23. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
mindig más féle védekezéi lehetőséget is. Szerintem nem vagy terhes, de egy terhességi teszt csodákra képes, pl megállapíthatod vele hogy terhes vagy-e. De amúgy lehet hogy csak tényleg a gyógyzser mellékhatásaként jelenkezett...
2009. máj. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!