Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek és anyukámtól megkérdeztem h trombózist kapott e már valaki a családunkban? és azt mondta h nagyon sokan, de ezt nem mondtam az orvosomnak. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 14:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
én mikor felírattam a fogamzásgátlót el se mondták h kell ilyen vérvizsgálat, rendszeresen megvizsgáltattam magam mer eléggé felelősségteljes vagyok. És mint a vérvételen kiderült én vagyok az egyetlen a városba aki kért ilyen vizsgálatot. És az orvos ekkor hozzátette h minden nőnek el kellene mennie de nem. Én saját magam tájékozódtam ilyen dolgokról mer egy orvos se mondta el. Ugyhogy épp ezért nem vok felelőtlen mer utánajártam és kivizsgáltatom magam, mert ez nem az én hibám. És kb 1 hónapja voltam egy rutinvizsgálaton és mondtam h nekem még ilyen vérvizsgálatom nem volt és akkor is mondta a doki h nem is kell mert senkit nem küldenek el ilyen vizsgálatra, és ez amit szedek igen jó gyógyszer... úgyhogy ennyit az orvosokról és csak gratulálni tudok azoknak akik itt előadták a NAGY FELELŐS ember viselkedést úgy h közbe a fele dologról fogalmuk sem volt.
2012. jan. 5. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha saját magad tájékozódtál mindenről, az mért nem jutott eszedbe, hogy anyukádnak szólj erről? Ha elég érettnek érzed magad a szexhez, ahhoz mért nem vagy az, hogy őszinte legyél a szüleiddel? Nem gondolod, hogy sokat tudott volna segíteni ezzel kapcsolatban? Ha tudja, miről van szó, valószínűleg nem felejtett volna el szólni róla, hogy hány embernek volt trombózisa... És ha rendszeresen kivizsgáltattad magad, ez hogyhogy nem derült ki? Próbálhatod hárítani a felelősséget, de ha te nem vagy korrekt pl. a saját édesanyáddal, idegen emberektől miért várod azt, hogy azok legyenek veled?
2012. jan. 5. 13:24
 13/13 A kérdező kommentje:
tudod én kérdeztem de nem mondta előtte h van e a családban ilyen és előtte mielőtt gyógyszert kezdtem volna szedni tájékozódtam de azt h miért nem mondtam el anyukámnak az egy másik dolog amihez senkinek nincs köze.
2012. jan. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!