Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lánynak milyen fogamzásgátló a legjobb?
Figyelt kérdés
A barátnőm most múlt 16 éves a gumit nem szeretjük , mi a legjobb fogamzásgátló amitől nem változnak meg a hormonjai stb és nem lesz mellékhatása. Milyen árba vannak ezek a fogamzásgátlók egy havi adagra gondolok itt . ?2009. máj. 21. 20:51
1/6 anonim válasza:
Olyan foggátló nincs:) Ha lenne mindenki azt szedné. Szerintem ha jót akartok, akkor gumit használtok, egy 16 éves szervezetet nem biztos hogy hormonokkal kéne tömni. Én 21vagyok és még sosem szedtem... De Ti tudjátok. Amúgy pedig három havi adag úgy tudom 7500 körül van, egy havit nem nagyon lehet venni.
2/6 anonim válasza:
ezt úgy is az orvos írja fel neki ő tudja milyen kell neki. az ára változó de egy 5ezer van 2-3 hónapra.
3/6 anonim válasza:
Az aszpirin,erősen szorítva a térdeivel.
4/6 anonim válasza:
jól van már... ne piszkáljátok jobb a tabi mint 1 abortusz... egyébként olyan tabi ami alacsony hormontartalmú. pl:Harmonet,Gestomix,Yad ezeknek a változatai.és ezt a nőgyógyász írja fel neki vizsgálat után.de ha eddig rendszertelen mensije volt akkor ez helyre hozza.nagyon kicsi az esély h valami nagy baja pl trombózisa legyen.én is 16éves koromtól szedem és 4éve semmi bajom.csak odakell figyelni
5/6 anonim válasza:
ja előző vagyok és kb 5000Ft-8000ft-ig
6/6 anonim válasza:
Nekem a 3 havi Belara tablettám 5959 FT.
Jobban megéri, mintha 1 hónapra írná fel az orvos.
Az 1 havi kb 2500 körül mozog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!