Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatexel védekeztünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatexel védekeztünk a barátommal, szerintem nem vártuk meg a 10 percet, de 8-at biztos, és az baj, ha kifolyt belőlem a kúp?

Figyelt kérdés
Felhelyeztük amikor már nedves voltam, de kifolyt belőlem egy olyan 2-3 perc után. Barátom belém élvezett, és a végén kifolyt a sperma nagy része is, meg a kúp nagy része is. Ugye nem leszek terhes? Nem pancsiztam elötte közvetlen, meg utána sem 3 óráig, ezeket betartottuk, mert ugye nem szabad.
2012. jan. 1. 14:54
 1/8 anonim válasza:

A párommal kipróbáltuk ennek egy másik fajtáját. Betartottunk az időt és még rá is tettünk pár percet, de mindezek eredménye egy vetélés lett.

Nem akarlak elkeseríteni, de terhességi tesztet érdemes lenne venni, ha mensid kimaradna.

Erről a dologról már olvashattál itt, valakinek bejön ez valakinek meg nem ezen fajta fogamzásgátlás.

2012. jan. 1. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Ahj..:(( mensi után vagyok 8 nappal. Ilyenkor még peteérésem sincsen az 100%. Már csak a szerencse segíthet. Én régebben a tablettásat használtam azt is felnyomni kelett, ez most ilyen "zsíros" kúp formában használtuk.
2012. jan. 1. 15:07
 3/8 anonim válasza:
Tovább nem akarlak keseríteni, de nekünk mensi után 1 héttel fogant, de elvetéltem.
2012. jan. 1. 16:39
 4/8 A kérdező kommentje:
lehet hülye kérdés, de hogy vetéltél el ? :O
2012. jan. 1. 16:44
 5/8 anonim válasza:
erről inkább nem beszélnék...
2012. jan. 1. 16:51
 6/8 A kérdező kommentje:
rendben,sajnálom
2012. jan. 1. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a kúpos nem egy sikeres találmány belőle, egyszer mi is ki próbáltuk, de nagyon szarnak tűnt így használtuk inkább a tablettát belőle (a kúp mellett/helyett), mert nem bíztunk abba, hogy ez a kúp hatásos lesz. A pharmatex tabletta viszont bevált.
2012. jan. 1. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Én előszőr tablettásat használtam,anyum vette a kúpállagút
2012. jan. 1. 21:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!