Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok yasminelle tabival kapcsolatban?
Barátnőm elkezdte, szedni a orvos javaslatára. Első fog. tabiját szedi. Van valakinek tapasztalata ezzel a tabival?
Tudom, hogy egyik sem 100%-os, de azért kívánni lennék, kinek, hogyan vált be.
Normális válaszokat kérnék.
Nekem van.100%-os védelem volt,mint a legtöbb fog.gátlónál,hiszen nincs mellette peteérés.Mondjuk én ekcémás lettem tőle és híztam,bár alapból hízékony vagyok,más fajtáktól nem híztam.Libidócsökkenés ilyenek.Amint abbahagytam elmúlt minden tünetem.
DE AMI A LÉNYEG:
Mindenkinek más tablettafajta válik be.Nekem is.
Libidó=0, tiszta pattanás lett a hátam, fáj a mellem stb...
Úgyhogy én vagy abbahagyom teljesen a fog.gátlók szedését, vagy visszatérek az előző gyógyszeremhez (Cipromix), amit azért hagytam abba, mert magasabb hormontartalmú volt, és váltani szerettem volna gyengébbre. De amellett a gyógyszer mellett se a mellemmel,se a pattanásokkal nem volt baj. A libidó a legtöbb bogyesz mellett csökken... :( (Persze minden gyógyszer mindenkinek másképp hat, úgyhogy attól, hogy nekem nem a legjobb, még másnak lehet jó! :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!