Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer és tablettán kívül még milyen fogamzásgátló módszerek vannak?
Van latexmentes óvszer is.
Meg van pesszárium, de az is gumi.
Esetleg kúpok és hasonlók... de azok meg nem valami biztosak.
Aki azt írta hg 20 éven át szedhető a tabi az azért hozzá tehette volna, hg időnként fél év szünetet kell hagyni...
Nekem orvosi elrendelésre 5 év fogamzásgátló szedés után 6 hónap szünetet kell tartanom és hormonvizsgálatra is kell mennem a 2. gyógyszermentes vérzésemnél...
A gyógyszer abbahagyása után pattanásos vagyok (nagyon csúnya :(), zsíros a hajam és mensinél állandóan görcsölök és migrénem van... Ilyen gondjaim soha nem voltak gyógyszer előtt... 20 évesen kezdtem szedni...
Ezekről a dolgokról állatába elfelejtik tájékoztatni a dokik a pácienseket, pedig maszek orvosnál írattam a gyógyszert... Én nem hagynám magamat újra rábeszélni a bogyóra... Amúgy nálunk meg én vagyok allergiás a gumira és pharmatexet és megszakítást alkalmazunk... Eddig (2 hónap) nem volt baj, de tudni kell hg összeszokott pár vagyunk és a párom nagy önkontrollal rendelkezik, így tud vigyázni... A pharmatex meg gondoskodik az előváladékból előkerülő kósza "katonákról"... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!