Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van miért aggódnom?
Figyelt kérdés
nem védekeztünk, a pasim a nap folyamán negyedszer ment el. nem volt benenm amikor elment, csak a ment egy kevés a seggem környékére is. ha a nemiszervemre emgy, kívülről, akkor lehetek terhes? belémjuthat onnan?2011. dec. 27. 01:25
2/8 anonim 

válasza:

aha van miért....6ezerért érdemes kiváltani a 72órás tablettát.Csak nőgyógyász írhatja fel receptre.Gondolj bele.Még mindig olcsóbb,mint egy abortusz 12héten belül vagy egy nem kívánt terhesség,ami életed végéig szól.
3/8 A kérdező kommentje:
a nap folyamán negyedszer ment el, és eggemre ment de azthiszem rögtönm beletöröltem a ágyneműbe. csak éreztem hogy megy el, és rögtön elhuztam magamh hogy ne mennyen rám. ha negyedszer megy el, vannak benne megtermékenyítésre alkalmas spermiumok? valahol azt olvastam, hogy csekély esély van rá...
2011. dec. 27. 01:43
4/8 anonim 

válasza:

ha nem tudod pontosan,hogy vannak a dolgok,akkor minek b@szol már?
5/8 A kérdező kommentje:
elnézést hogy feltettem egy keŕdést egy olyan oldalon, ahol keŕdéseket lehet feltenni. egyébként meg az ebmernek joga van segítséget kérni, és itt mutatkozik emg az, hogy ki milyen. én válaszokra voltam kíváncsi, nem önző kérdésekre...
2011. dec. 27. 02:13
6/8 anonim 

válasza:

esély van rá, de minimális, 10000:1 :)
7/8 anonim 

válasza:

A spermák, nem Rangerek:D
Ha a popsidra élvezett, akkor még át kell mászniuk a hüvelyedbe, onnan fel a méhig, az 10-12 cm. Szóval nem valószínű. Írass fel inkább esemény utánit és nincs ilyen gond:)
8/8 anonim 

válasza:

Ugyan olyan esély van rá, mintha beléd élvezett volna.
Dr. Nádor István
nőgyógyász
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!