Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » TERHES vagyok? Normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TERHES vagyok? Normális válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
Tegnap este a barátommal szexeltünk gumival és kiszakadt de rögtön ki is vette,nem ment el.Lehetek terhes? Olvastam,hogy mikor van peteérés,és nekem már az elmult.Most vagyok a 21.napban.Segitsetek,nagyon félek.
2011. dec. 26. 12:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
spontán peteérésed lehetett.. nem lehet pontosan megmondani h mikor van peteérés.. azt ajánlom mennyetek és vegyetek 72 órás tablettát.
2011. dec. 26. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes.
2011. dec. 26. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon minimalis a teherbeeses eselye.

- nem ment el benned

- peteeresed mar volt

Jobb vigyazni, de en feleslegesen nem bombaznam a szervezetemet a 72 orassal, viszont ha olyan szerencsetlen vagy, hogy volt spontan peteeresed es meg elovaladek is kerult beled, amiben meg sperma is volt, hat akkor terhes leszel...

De szerintem ennek eleg kicsi az eselye ebben a formaban.

2011. dec. 26. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
Ne aggódj, nyugodtan hallgass a 3-ra, majd ha mégsem lesz igaza, segít felnevelni a gyerkőcöt.
2011. dec. 26. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van a harmadiknak.

Mire az ünnepek alatt talált egy nunászt, aki felírja, cirka hétezer a tabletta, beveszi, stb.

Bőven lejár a 72 óra.

Amúgy sem cukorka, hogy orrba-szájba szedjék a tizenéves lányok.

A negyediknek tessék bejárni néha bioszra, sokat segíthet!

Aki meg nemi életet él, az könyvelje el, hogy benne van a pakliban a teherbe esés. Aki úgy áll hozzá, hogy egy véletlen terhesség tönkreteszi az életét, vállalhatatlan, stb, az meg ne csináljon gyereket.

Senkinek sem kötelező szexelni.

2011. dec. 26. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

Te is beszállsz a felnevelésébe talán?

Az ügyelet pontosan erre van kitalálva, hogy gyorsan hozzá lehessen jutni.

A tabletta valóban 6e ft, az abortusz meg 30, vajon melyik éri meg jobban...?

És köszi, bejártam sokat bioszórára, és _tudom_, hogy alapvetően igaz, amit előttem írtak, de biztos Te vagy olyan nagylegény/nagyleány, aki beválallná, hogy beleessen abba a kis százalékba, aki mégis teherbeesik.

Más f.szával könnyű verni a csalánt.

2011. dec. 26. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok

Senki egy szoval se mondta, hogy ne vegyen be 72 orasat, en leirtam, hogy velemenyem szerint kicsi az esely a gyerekre es en nem vennek be. Hangsulyozom, EN feleslegesnek tartanam ilyen esetben...

O majd eldonti, hogy mit tesz.. Maskor ertelmezd a leirtakat es csak utana reagalj, koszi..

2011. dec. 26. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Az 5. kommentre írtam azt, amit.
2011. dec. 26. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

.Cyan. Te egy olyan életképtelen emberke lehetsz aki,ha megvágja az ujját már egyböl amputáciot javasol.

Kiszakadt a gumi,de nem élvezett el a faszi,ráadásul egyböl ki is vette.akkor akik megszakitással védekeznek ott garantált a baba.

Szerintem nyugodj meg.max segítek felnevelni,de ebböl.semmi nem lesz...

(na zúdithatjátok,h mennyire hülye vagyok..)

2011. dec. 26. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Életképtelen... Igen, az vagyok. :D

Megyek, gyorsan le is csapom a karjaimat tőből, jobb a biztonság. :D

Édes öcsém.... :)

2011. dec. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!