Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek fogamzasgatlot szedni mert van egy baratnom es anyira meghizott tole. Mindig kis sovanyka volt . Most meg huuu. Vajon mindenkire igy hat vagy csak attol fug hogy milyen a gyogyszer?
Jól hangzik, hogy nem engedi a víz felgyülemlését, kár, hogy az étvágy, meg a háj nem a víztől van. Én is extra modern, alacsony hormontartalmút szedek, de folyamatosan émelygek tőle, ráadásul úgy, hogy folyton késztetést érzek arra hogy egyek, mert olyan mintha megraknám a hasamat, és akkor nem lennék olyan rosszul. Kipróbáltam, nem szedtem egy ideig, akkor semmi panaszom nem volt, se hányinger, se zabálás. Szóval tök jó. Ha megállom, hogy ne egyek, akkor úgy érzem, hogy a belem kifordul. A többi fajtától meg simán tiszta ragya lettem, meg egyéb nyalánkságok. Ha lenne más, ami kényelmes és biztonságos, ennyire mint ez, nem is illúzió-romboló eszembe se jutna szedni.
Egy ideig próbálkoztunk az óvszer pharmatex kenőccsel, hát az borzalmas volt. Úgy éreztem, mintha gomba kezelést végeznék minden szex előtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!