Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta szedés után kb. mire lehet számítani, hogy mikor jön meg? Amikor teljesen elmúlik a vérzés, csak utána épül fel a nyálkahártya vagy kb. ugyan arra a napra várható mint ha tablettát szedtem volna?
stroke előjelei? ezt kifejtenéd egy kicsit? érdekelne!
amúgy ez egyéntől függ hogy mikor jön meg, ezt is meg kell szoknia a szervezetednek, hogy abbahagytad, mint hogy azt is, hogy elkezdet szedni. Egyik ismerősömnek rá már 2 hétre megjött, másiknak kimaradt 2 hónapot is. Várd ki :)
Már a 4. levélnél jártam és végig hányingerem volt, szédültem, de főleg az utóbbi időben gyakoribb lett és erőteljesebb. Tegnap részben elment a látásom, amikor előre néztem nem láttam a jobb oldalt.Szerencsére az visszajött.Erős fejfájásom van, amikor nagyobb mozdulatot teszek vagy lehajolok valamiért akkor belehasít egy pontban a fájdalom. Nagyon rossz.
Tudom,hogy mindenkinél változó,mégis érdekelt volna,ha valaki esetleg tudja ,hogy már menstruáció közben vagy csak utána tud az új méhnyálkahártya fejlődni mert 2 hét múlva elutazom aztán meg 1 évesek leszünk a párommal és a hétvégét együtt szeretnénk tölteni , elviekben ha normális lenne a menstruációm ( ami nem az eset) akkor kb. akkor jönne meg és csak 2-3 nappal kellene eltolni.De ha addig nem is tud kifejlődni akkor meg nem kell izgulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!