Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fáj, akkor is szedjem tovább a tabit?
Most kezdtem el szedni fogamzásgátlót (jangee 0,02) de szinte az elejétől kezdve sötétbarna, szinte már fekete folyásom van és fáj jobb oldalt a petefészkemnél (olyan belenyilaló, mozdulatokra főleg), és a derekam is. A betegtájékoztató írja h lehet pecsételő vérzés, de fájdalomról nincs szó. Karácsony előtt felkeresem a dokit, csak nem akarom, h elküldjön, mert természetes ha vérzek az első 3 levélnél, de én már egy hónapja lassan és fáj! Lányok, nektek is ilyen volt az elején, megszokja a szervezetetek és elmúlik? A másik , hogy a nyakamnál azóta tele vagyok fájdalmas pattanásokkal, mindez meg nagyon hasonlít arra , amikor szedtem egy másik tabit, csak attól petefészekcisztáim lettek, azért fájt ott lent.
21l

Lehet hogy nem a megfelelo tablettat kaptad avagy alapbol nem kene szedned, vannak ilyen emberek. Ha ujra cisztad ujult ki en nem tabit valtanek hanem orokre elfelejtenem!
Nekem az elso harom honapban iszonyatos hanyingerem volt, de doki szerint ez termeszetes. Meg akar verzes is lehet az, de a fajdalom ketlem hogy normalis.

általában, ha tabi cisztát vált akkor ott a tabletta felejtős.
Minden komoly nőgyógyász nem teszi ki felesleges kockázatnak a pácienst. Szerintem válts orvost.
És azonnal menj el orvoshoz!

Nem végzett a doki vérvizsgálatot , májfunkciót tabi felírása előtt ? Abból sok minden kiderül, az is, hogy szedhetsz e vagy sem tabit !
Szerintem is keress fel másik orvost !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!