Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak ha 2 napig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha 2 napig elfelejtettem bevenni a tabim?

Figyelt kérdés
2 napja lázas vagyok, kb alszom egész nap és ma vettem észre, hogy már a tegnapit és a tegnap előttit is elfejetetem bevenni. a maival együtt 3-at kéne.. :S Most mit tegyek?
2011. dec. 12. 23:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de hogy a manóba lehet 2 tablettát is elfelejteni bevenni??? Még 1-et megértenék, mindenkinek lehetnek ilyen pillanatai, de hogy másnap nem jut eszedbe, h nem vetted be... Hol tartod a gyógyszert, a fiókban?? Az nem kifogás, hogy egész nap alszol, gondolom, az enni-inni-mosdóba kimenni csak nem marad ki... Vagy nagyon régóta szedheted a gyógyszert és úgy gondoltad, úgyse felejted el; vagy mostanában kezdhetted el és nem vált napi rutinná... De hogy ne csak a lecseszés legyen: 3-at semmiképp ne vegyél be, max. 2-t, a végén meg majd a fennmaradó egyet, a 7 napos szünet előtt. Az, hogy a védekezéssel mi legyen, nem tudom, megmondom őszintén. Én elég parázós vagyok, 2 hétig minimum tuti óvszereznék.
2011. dec. 13. 12:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kioktatásként írom, de ilyen súlyos helyzetben nem itt kellene kérdezned hanem az orvosnál. Ha itt megfogadod valamelyik tanácsot és baj lesz, majd azt fogod mondani orvosnak h ,,de hát én megkérdeztem a gyakorikerdesek.hu-n"?
2011. dec. 13. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
írd be googleba a gyógyszer nevét és kihozza az oldalt amin levan írva h melyiknél mit kell csinálni.Valamelyiknél be kell venni azt ami kimaradt.De ha így elfelejted akkor állítsd be telefonon h jelezzen mikor kell bevenni!
2011. dec. 14. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!