Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Már 12 napja abbahagytam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 12 napja abbahagytam a fogamzásgátló szedését! Ma együtt voltam a barátommal és óvszerrel védekeztünk, de kilyukadt! Van még hatása a gyógyszernek vagy 72 órás gyógyszert kell feliratnom?

Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz és kérdezd meg tőle! 72 órás tabit úgyis csak ő tud felírni...
2008. márc. 25. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a nődoki, hogy 24, max 48 óra a tabi ürülési ideje!!!
2008. márc. 25. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

A gyógyszerben lévő hatóanyagok még 1 hónapig nyújtanak védelmet, ahogy az is rá van írva, hogy 1 hónap után van 100%-os hatása....De az ördög nem alszik...

A 72 órás tabit nem csak a nődoki írhatja fel...mert így nagyon sokan kicsúszhatnak az időböl...vannak sürgőségi ambulanciák (Pl. régen a Margit-kórház), ahol egy nővér adta ki az előre megírt receptet. Igazi nevet nem kért, és csak annyit kérdzett, hogy mikor történt a "baleset" és védezeztünk-e....nézd meg neten, fent vannak a címek neten..de pontos oldalt nem tudok..

2008. márc. 25. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Visszakérdeznék: miért hagytad abba a gyógyszert, ha még nem szeretnétek babát?

A gyógyszer már régen kiürült a szervezetedből, hisz gondolj bele, akár egy szemet elfelejtesz bevenni, terhes is lehetsz! Szóval az egy nagy hülyeség, hogy 1 hónapig még hatása van!

[link] Itt megtalálod azokat a helyeket, ahová ilyen esetekben fordulhatsz!!!

2008. márc. 26. 16:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ma felirattam a 72órás tabit!Egy nővér irta fel!A kérdésedre a válasz:azért hagytam abba a bogyót mert nagyon sokat hiztam tőle,másrészt meg azt hallottam hogy kell tartani évente 1-2hónap szünetet!
2008. márc. 26. 18:25
 6/8 anonim válasza:
55%
nagyon rosszúl hallottad sz.tem!!!kb.olyan 3évente kell szünetelni.am meg sz.tem felelőtlen dolog volt tőled!már másnap cselekedned kellett volna..örülj h ha hatni fog..
2008. márc. 27. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem kell szüneteltetni a tablettaszedést, ezt egy nődoki mondta! Sokkal többet ártasz vele, nem használ a szervezetednek sem!
2008. márc. 27. 14:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Most csak ugy megkérdezem MI VOLT SZTED FELELŐTLEN??Abbahagytam a gyógyszer szedést,mert nem akartam tovább szedni!De védekeztünk óvszerrel,ha nem olvastad volna!Azt meg nem tudtam előre h kiszakad!Jah és másnap mentem el rögtön feliratni,de ha normálisan elolvasod akkor talán nem értenéd félre!
2008. márc. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!