Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha előbb tartom a 7napos szünetet fogamzásgátlásban mint ahogy kellett volna, mikor kezdjem el szedni a következő tabit? Márm, h miután abbahagytam utána 7nap szünet és szedhetem tovább ugyanúgy?
Elolvastam a tájékoztatót benne van :
Mi a teendő, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust
Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követően folytassa a következő csomag szedésével.
Kérheti orvosa tanácsát mielőtt eldönti, hogy késleltetni szeretné a menstruációs ciklusát.
"Mi a teendő, ha meg akarja változtatni a havi vérzés kezdetének első napját"
Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése nagyjából ugyanazon a napon fog kezdődni. Ha meg akarja változtatni ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de nem hosszabbításával!) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdődik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), előfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ebben a tablettamentes periódusban. Ezt követően pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet. Ha nem biztos abban, hogyan járjon el, kérje orvosa tanácsát.
te meg akarod változtatni mivel nem akarsz egy napig vérzést vagy kettőig mert ugye buli lesz :D ezért akkor csináld így , mármint a második verzió be " "-tem :D
így is ír pecstelő vérzést, mondjuk nekem a folyamatos 42 tabitól nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!