Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve vagyok együtt a barátommal, eddig helyi fogamzásgátlókat használtunk de mostmár szeretnék elkezdeni gyógyszert szedni. Csak az a baj, hogy a szüleimnek nem szeretném ezt elmondani. Szerintetek mit csináljak? Menjek el magamba a nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 19:36
11/13 anonim válasza:
Jó, az tény, hogy előtte elég sokszor voltam annál a nőgyógyásznál, mert elájultam menstruációs görcs miatt, meg ilyesmikért. És akkor alaposan megvizsgált, szóval valószínüleg tudta, hogy milyenre van szükségem, de külön fogamzágátló meghatározás címen nem volt semmilye vizsgálat.
12/13 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: az megint más, ha már komplett anyag van a nőgyógyász kezében rólad, és aszerint, hosszabb "ismeretség" után ír fel.
De hogy beesel egy ismeretlen háziorvoshoz és felíratod... Na AZ nagyon gáz.
13/13 anonim válasza:
az én dokim labor papír nélkül nem írta fel. el kellett mennem vérvételre elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!