Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első 3 hét használat után levettem a Nuvaringet és mèg nem jött meg. Mi baj lehet?
az első nuvaringet nov. 7-én 23:55kor helyeztem fel, a menstruációm első napján, és ezen a héten hétfőn, 28-án éjfél körül vettem le. elvileg az eltávolítás után 2-3 nappal meg kell jönnie, de azóta sem történt semmi, csak néha fáj a hasam mintha meg akarna jönni. a nuvaring az orvosom szerint 7 nap után már véd és a párom először a 8. napon élvezett el bennem. tegnap csináltam egy tesztet, de negativ lett, bár tudom hogy még elvileg korai lenne kimutatnia ha terhes vagyok. hétfőn kell felhelyeznem a következő nuvaringet... mit tegyek ha addig nem jön meg? mi akadályozhatja? a dokimhoz csak jövőhét szerdán tudok menni, addig meg nem hagy nyugodni a gondolat, hogy miért nrm jön meg és hogy ugye nem eshettem teherbe?
előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!