Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megtartanátok a gyereket vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanátok a gyereket vagy elvetetnétek, ha a kapcsolat még csak 2 hónapos de mindent elsöprő a szerelem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A saját és barátnők életéből azt láttam, hogy az ilyen nagy lángon égő szerelem ugyanolyan hevesen elmúlik, ahogy kezdődött. Ez nem jelenti azt, hogy nálatok is így lesz, és az abortuszt sem tartom helyesnek. De így elég valószínű, hogy egyedól maradsz a babával.
2011. nov. 27. 23:04
 12/20 anonim ***** válasza:
2 hónapnál még az összes kapcsolatot mindent elsöprő szerelemnek hittem :D szóval nem.
2011. nov. 28. 10:29
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyerek megtartása nem a kapcsolattól kéne, hogy függjön. (Ennyi erővel 10 év házasság után váláskor le kéne mészárolni a közös gyerekeket...?!)

Én megtartanám, mert az anyagi és lakhatási helyzetem olyan, hogy tudnám neki biztosítani azt, amire szüksége van.

2011. nov. 28. 10:56
 14/20 anonim ***** válasza:

2 hónaposan persze hogy mindent elsöprő szerelemről beszélünk. Ha egy éve múlva is ezt érzed, akkor az már valami. Én 3 éve vagyok a pasimmal és imádom minden porcikáját, ugyanúgy mint azelőtt és ő is így érez.

Mit tennék? Nem tudom...

2011. nov. 29. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
hat gyogyszerrel elég nehéz teherbeesni :D
2011. nov. 29. 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:
soha nem vetetném el a gyerekemet. ezt értsd úgy, h soha. soha soha. persze vannak olyan esetek, amikor meg lehet érteni, pl valakit megerőszakolnak és úgy esik teherbe... de egy életet soha nem vennék el, bárki "ja" is, h megtörtént. az egy új élet, és senkinek nincs joga azt elvenni. ezt gondolom.
2011. nov. 29. 12:37
 17/20 anonim ***** válasza:
ja, és nem tartanám meg..
2011. nov. 29. 12:49
 18/20 anonim ***** válasza:
ebben nem tudnäk helyetted dönteni,de inkäbb elmeselem a sajät törtenetemet.okulj belöle.nälunk a barinömmel ugyen ez a helyzet volt.(a pasi vok.)szinte rögtön terhes lett.ö 26 en 23 voltam.megmondtam neki hogy räbizom a döntest,ha akarja,megtartja ha akrja elveteti.de ha megtartja,elhagyom öket,mondvän meg fiatal vagyok.elvetette.igy eggyütt maradtunk.azota sem beszelünk rola.ennek 12 eve...majd 7 evvel ezelött ugy döntöttünk,hogy összeköltözünk,es csalädot alapitunk.lett häz,gyerek auto ahogy kell.länyom lett.szinte megörülök erte.szerettem volna mäsikat is.probältam räbeszelni az asszonypajtit hogy vällaljunk meg eggyet.nem ment a dolog,nem ällt kötelnek. majd pär ev alatt sikerült.de nem akart tudni teherbe esni.uristen mondom most mi lesz?nem lesz mäsik?a pänik hangulat jött räm,hogy a sors igy büntet amiert öt elvetettük es nem lesz mäsodik gyerek.pedig volt!es en nem akartm,most meg nem lehet.istenem de buta voltam.majd vegül megis csak sikerült.(a jövö7 vegen születik) most mär igy örülök,megis csak jora fordult az eletünk,de szäzszor megbäntam az idö alatt mig nem esett teherbe.ezerszer.vertem a fejem a falba mekkora ökör voltam hogy nem tartottuk meg.de most mär tudom ha akkor megtartja ott hagytam volna ahogy mondtam neki ,es nem együtt värnänk boldogan a mäsodik gyerek erkezeset,hanem külön masik csalädban elve nevelne valaki a gyermekemet...
2011. nov. 29. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz kérdés, de csak te tudod eldönteni... Ne a párodtól függjön szerintem. Ha úgy érzed egyedül is vállalnád a babát és megvannak hozzá a körülményeid, a természetesen tartsd meg.

Én is teherbe esetem gyógyszer mellett. Utóbb kiderült, hogy túl alacsony hormontartalmút írt fel az orvos. Kétségbe voltam esve, mert aggódtam, hogy 3 hétig rászedtem a tablettát a terhességre. Az hetedik héten végül el is vetéltem, de egyébként fogalmam sincs, hogy döntöttem volna, nem tartom helyesnek az abortuszt, de emlékszem, hogy borzaszótan kétségbe voltam esve... Szóval nem ítélkezhetek. Azóta van négy gyönyörű gyerekem. Mindkét alkalommal ikreket szültem. Amikor kiderült, hogy ismét ikreket várok a férjem nem akarta, sokallta a négy gyereket. Igazából kicsit már a hármat is. El is hagyott és ekkor ismét nagyon sokat gondolkodtam. Szóval teljesen megértem a helyzetedet... n most így, hosszú idő távlatából úgy vélem, hogy férfi nélkül megvan egy nő, de gyerek nélkül szerintem azért rossz lehet...De semmiképp ne a kapcsolat miatt tarts, vagy ne tartsd meg a babát. De bárhogy is döntesz nagyon sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendő időszakhoz, mert az abortusz sem könnyű út...

2011. nov. 29. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:

"Palm válasza:

Szerintem a gyerek megtartása nem a kapcsolattól kéne, hogy függjön. (Ennyi erővel 10 év házasság után váláskor le kéne mészárolni a közös gyerekeket...?!) "

Ez azért elég erős csúsztatás. Lehetőség szerint az a legideálisabb, hogy ha családba születik egy gyerek, és nem azért maradunk együtt, mert jön a gyerek. Egy jó családi élethez és a gyerek boldogságához igen is fontos, hogy a szülőknek stabil és jó kapcsolata legyen. Egy szülő is biztosíthat boldog gyerekkort, és kettő együtt el is cseszheti azt. Az egy nagy törés a gyereknek is, meg a hoppon maradt szülőnek is, ha lelép valaki a családból, nem könnyű feldolgozni. Ezért igenis fontos a kapcsolat minősége amikor arról kell dönteni, hogy akarunk-e KÖZÖS gyereket.

Két hónapos kapcsolatnál főleg azt kell mérlegelni, hogy fel tudom-e nevelni egyedül a gyereket, esetleg a család segítségével (anyagilag), mert erre nagy valószínűséggel számítani lehet. Való igaz, hogy az első pár hónap szinte mindig mindent elsöprő szerelemnek tűnhet:) Szóval ebből ne indulj ki, kérdező. A másik fontos kérdés, hogy akarsz-e egyáltalán gyereket, most, tiszta szívből.

2011. nov. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!