Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap vettem be életem első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap vettem be életem első szem tabiját (Gestomix) az van a tájékoztatóra írva h 1. naptól véd de nekem ez túl szürreális. Szedi vki ezt a tabit? Vélemények? 1 hónap után már teljesen véd?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában az orvosok javasolni szoktak 1-2 hetet minimum, az aggódósabbak azt mondják, hogy érdemes kivárni az első levelet. Ha az első levélen túl vagy, akkor már biztosan fölösleges a mellévédekezés.
2009. máj. 12. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem ezt szedem, de az enyémre is az van írva, hogy az első szemtől véd. Mi nem is vártunk vele, nem védekeztünk már az elejétől fogva, mégsem lettem terhes! Nem hiába írják rá! Ha a mensid első napjától szeded, akkor már abban a hónapban megakadályozza a peteérést. Peteérés nélkül pedig nem tudsz teherbe esni.
2009. máj. 12. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

énis gestomixot szedek. ésén a menzesz ELSŐ napjától szedtem és a 12. napon elment bennem a párom. és nem lettem terhes,szal télleg véd az első szemtől,de ha csak a menzesz 1. napján kezdted el szedni.

HA NEM akkor,akk várj vele 1 hónapot.

2009. máj. 12. 17:33
 4/5 A kérdező kommentje:
vasárnap este a tamponon vt 1 pici vérfolt,tegnap reggelre már rendesen megjött és tegnap este vettem be a tabit.az ugy okés?
2009. máj. 12. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, akkor volt a mensid első napja!
2009. máj. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!