Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt nehezebb teherbe esni?
Igen, bizony lehetsz terhes RENDES gyogyszerszedes mellett. Nekem ilyet ne is mondjatok, hogy nem. Mikor velem elofordult, hogy volt peteeresem RENDES , eloirasnak megfeleloen torteno szedes mellett!! Na ennyit errol....
Majusban meg volt rendes megvonasos verzesem, juniusban mar csak 2nap barnazasra csokkent, a juliusi szunetben ugy ahogy volt, kimaradt. Rendesen szedtem, az eletemre eskuszom, nem volt se hasmenes, se hanyas, nem szedtem sem antibiotikum, sot meg egy szem vitamin, fajdalomcsillapitot vagy akar gyogynovenyes keszitmenyt, nem voltam beteg, stb stb... Megis az ultrahangon a doki is eloszor terhesseget ill. beverzest gyanitott. Vissza kellett mennem egy hettel kesobb ujabb UH-ra, hogy nott-e az a valami, de mivel nem, igy kizarta a terhesseget. DE mondta hogy peteeresem, de a tuszo nem repedt meg es ciszta formajaban ott maradt. Utana napi 2 fogigatlot kellett szednem (kov. havi adagot meg kellett bontanom es 2 levelet szedtem parhuzamosan) annak a havi adagnak a vegeig, tehat a kovetkezo 7napos szunetig. Na ,akkor vegre megjott es ujabb UH mutatta, hogy eltunt a ciszta is.
Aki ezek utan is hitetlenkedni mer, annak azt kivanom, hogy legyen peteerese rendes fogigatlo-szedes mellett es akkor majd fog hitetlenkedni meg vadaskodni ,hogy biztos az ilyen ember nem szedte rendesen. Ja persze. En vagyok ra az elo pelda. Sot, az orvos mondta ,hogy igen is rendes szedes mellett sem meglepo a teherbeeses. Azt is hozzafuzte, o mar nem lepodik meg semmin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!