Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 éves vagyok és szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és szeretnék lefeküdni a barátommal. A gumiban nem bízok 100%-osan, mert bármikor defektes lehet és a tablettát se sokan ajánlják. Mit tegyek? Nőgyógyász biztos tud vmit ajánlani ami nekem megfelel?

Figyelt kérdés
Kicsit parázok, hogy terhes leszek :S Lécci válaszoljatok. Köszi
2008. márc. 22. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szűzen többnyire a gumit ajánlják.A tabihoz még baromira fiatal a szervezeted.A doki sem fog mást mondani,mert az összes többi védekezési módhoz még fiatalabb vagy.Neked kell dönteni,hogy tabi vagy gumi.
2008. márc. 22. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem hogy a tablettához fiatal vagy, hanem az egész dologhoz...nem kell elsietni nem hajt a tatár...
2008. márc. 22. 21:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már hogy nem kéne, de elég érettnek tartom magam... de lehet nincs igazam, nem tudom.
2008. márc. 22. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Első alkalomhoz mindenképpen a gumit szokták ajánlani. A nőgyógyász sem fog szerintem mást mondani. Ott a tabi is, sokan szedik már 16 évesen, de ha lelkiismeretes a doki, akkor nem írja fel ilyen fiatal lánynak, csak ha valami nem stimmel a ciklusával vagy ha nagyon indokolt. Vannak még különböző hüvelykúpok és tabletták, de én azt sem ajánlanám elsőre, csak az óvszert.
2008. márc. 22. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 16,5 vagyok, egy éves kapcsolatom van,bár én 16 voltam (éppen ) mikro elveszitettem. Akk gumival védekeztünk,most már tablettával. Kicsi a hormontartalma a nőgyógyászok is ezt ajánlák nem pedig az abortuszt...
2008. márc. 22. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Én dupla védekezést ajánlok Neked: gumi és Pharmatex krém,melyet a hüvelybe kell felrakni és majdnem úgy véd mint a tabletta. Legalábbis nekem ezt mondta a nőgyógyász. Semmi mellékhatása nincs, csak fontos hogy nem szabad közvetlenül szex elött és utána szappant használni ott lent,mert az hatástalanitja. Én igy védekezek 7 éve és szuperül bevált! :) (Gyógyszertárban lehet kapni.)
2008. márc. 23. 00:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elősször védekezzetek gumival és kúppal vagy krémmel egyszerre! Mert ha a gumival történik valami, akkor még mindig ott van a másik! Hosszú távon (ha majd idősebb leszel), pedig a tablettát ajánlom, mert az a legmebízhatóbb az összes közül! Nem kell félni tőle, a mai tablettákban már nagyon kevés hormon van!
2008. márc. 23. 07:06
 8/8 anonim ***** válasza:

igaz hogy a gumi nem 100%-os, de kb 99.

ha megpróbálsz egyet kiszakítani, ahoz is sok erő kell. és nagyon nagyra szét lehet hozni. Most ha belegondolsz akkor szex közben nem éri nagyon nagyon nyomás.

De persze azt is figyelembe kell venni ha hibásan gyártották...

2011. máj. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!