Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet barna folyásom?
Figyelt kérdés
A múltkor kiszakadt az óvszer és vettem be esemény utánit és tesztet is csináltam ami negatív lett de meg kellett volna jönnie és csak sötét barna folyásom volt.
Ez mitől lehet?
2011. nov. 22. 20:27
1/4 Ezio Auditore d. F. 

válasza:

Hát valószínűleg az általad fent említett okokból.
2/4 anonim 

válasza:

A tesztet MOST csináld, rögtön aktus után nem mutat semmit, csak kb a kimaradt (vagy meglevő) mensi idején. Remélhetőleg a tabi hatása, nem a terhesség miatt van ez így.
3/4 anonim 

válasza:

megjött a menszeszed az esemény utáni tabletta után lb 4-6 nap mulva? mert ha igen akkor semmi gond nincs.. ha meg ezek azok a napok akkor sincs gond remélhetőleg.
én olyanról még nem hallottam hogy valaki úgy lett volna terhes hogy bevette az esemény utánit és nem hatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!