Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estetek már teherbe fog. Gátló elfelejtése miatt?
Remélem teherbe esel ha már volt ennyi eszed. Ha elfelejted, akkor miért nem kéred meg a partnered, hogy most gumival. Nem biztosabb? Inkább szerencsejátékozol, mert az izgalmasabb??
ui.: Sok IQ fighter...
mekkora seggarcú vagy már első... még az ellenségednek se kéne olyat kívánni, h teherbe essen, nem egy vadidegennek... és még a szövegértelmezésben is szar vagy :D
amúgy bocsi, h még egy értelmetlen válasz
Mivel már pótoltad a tablettát így kicsi az esélye!
Velem is előfordult már párszor a 8 év alatt,hogy 1 nap 2 tablettát vettem be.Viszont belém nem élvezett sose a partner.Szóval erre szerintem te is figyelj.Az a tuti,ha helyesen szeded a tabit és nem beléd élvez el a párod.
11.55 vagyok,ja és remélhetőleg nem ez az első levél fog.gátló...Szóval ha már régebb óta szeded,akkor pláne kicsi az esélye,és még pótoltad is a tabit,szóval relax.
Ha biztosra akarsz menni,akkor 2hét múlva csinálj egy tesztet.
Előre nem kiszámítható, hogy a szervezeted hogy reagál egy tabletta kimaradására. Van akinek azonnal peteérése lesz, hiába pótolja, meg ha peteérése van, akkor nem is ér semmit a pótlás. Van aki meg hónapokig küszködik a tabi befejezése után, hogy legyen peteérése.
Ergó, mindenképp csinálj tesztet két hét múlva, mert terhes lehetsz. Plusz, most legalább egy hétig használj kiegeszítő védekezést, nehogy véletlen a kimaradás miatt most legyen peteérésed, ha eddig nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!