Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az egyik ujjával véletlenül hozzáért az ondós péniszéhez mielött fölrakta az óvszert. Mennyi az esélye hogy teherbe estem?
Magömlés után minden esetben alaposan tisztálkodnia kell ott a barátodnak, mielőtt újra óvszert húzna.
Tehát, ha nem ért volna a kezével hozzá véletlenül akkor is kockázatos lett volna.
Van esély rá, hogy teherbe estél.
hm..uccsó válaszadó:és ha csak előváladékos volt a fiú pénisze akkor mi a helyzet???Nem biztos hogy már volt elötte valami.Gyorsan meg kellett volna mosni.Én tegnap használtam először a Pharmatex hüvelytablettát.Nagyon jól bevált agyilag,mert egyáltalán nem féltem attól,hogy teherbe eshetek,ha vélatlenül a barátom hozzányúl.Hát ha temékeny időszakodban vagy akkor sztem olyan 40%.Ha nem akkor kb. 8%.Azért írok ennyit,mert az én édesapám is küszködött velem:spermaszámlálásra kellett mennie vagy mire,mert nem volt meg a kellő számú spermiuma.Tehát ha azt nézzük kb 1 csepp óndóban 1000 spermium ficánkol,és a megtermékenyüléshez átlagosan 10 000 kell,akkor kicsi az esélye,mivel kevesebb mint 1 csepp óndó maradt az újján.
Használjatok valamilyen kiegészítő védekezést,hogy többé ne kelljen ezen törni magad.Üdv.:Bea
ui.:Szurkolok hogy ne legyen baba!
Sajnos teljesen nem zárható ki az esélye, de annyira minimális, hogy rettenetesen pechesnek kell ahhoz lenned, hogy enyittől terhes legyél.
Barátod vigyázzon legközelebb jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!