Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés ha a párotok a puncitokba élvez? Érzitek odabent a spermát?
ha gumi nélkül csináljátok terhes lehetsz.
a gyógyszer drága és még amellett is terhes lehetsz.amásik dolog tönkre teszed a szervezeted vele.
így marad a gumi ami ha nem szakad ki.akkor is a legbiztonságosabb és a legolcsóbb.a kedves zoknit nem használóknak üzenem hogy az orvos drága és az abortusz is.ja ha nem vagy 18 akkor mind két szülő beleegyezése is kell.
11-esnek üzenem: nem a gumi a legolcsóbb. Legalábbis ha nem havi 4x szexelsz és nem a legolcsóbb-ócskább gumit vásárolod meg... Lassan 2000 ft-ba kerül a 12 db-os lifestyles, mi abból lazán elhasználtunk 2 dobozzal/hó... A fog.gátló 3 havi adagja 5ezer forint sincs, szal havi szinten 1500 körül jön ki. És nem is ez a legolcsóbb tabletta. Úgyhogy javasolnám, hogy olyanról ne mesélj, amiről fogalmad sincs, vagy nézz utána a dolgoknak.:)
A kérdésre a válasz: én sem érzem egyáltalán, amikor belém kerül a sperma, az is változó, hogy mennyire folyik ki, van, mikor egyből kiömlik az egész, van, amikor csak reggel. Igen, kellemetlen tud lenni, de összehasonlíthatatlan a szex gumival és anélkül... Én is azt hittem, hogy csak a pasiknak más, de nagyon nem!:)
Azért azt is számítsák bele a rendszeres, hosszú távú tablettázók, hogy ezzel jelentősen növelik az akut koronária szindróma kialakulásának az esélyét. Ide pedig olyan betegségek, állapotok tartoznak, mint az angina vagy az akut miokardiális infarktus (a hétköznapi néven ismert infarktus).
Szerintem a legtöbbünk életében megvannak a további rizikófaktorok is... én részben ezért sem ajánlom a tabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!