Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlott egy 16évesnek fogamzásgátló gyógyszert szedni?
Kedves utolsó, de igen van hogy pont emiatt írja fel a nőgyógyász, ő meg már csak ért a dologhoz :)
én 17 éves korom óta szedek fogamzásgátlót, mert nálunk a gumi mindig kiszakadt lecsúszott ugyanúgy a durex, a lifestyle...stb nem akartam kockáztatni, sokkal biztonságosabban érzem magam a gyógyszerrel.Másrészt egy hosszú párkapcsolatban szerintem elfogadható, emellett a férfinek is jobb érzés gumi nélkül.
Nem ajánlott, de még mindig jobb, mint a megszakítás ('majd vigyázunk') meg a többi, aztán meg az abortusz, vagy idő előtti gyerek.
[link] (szerintem ez mindent elárul)
Én 18 évesen kezdtem el szendi (elsősorban azért mert rendszertelen volt a ciklusom), menstruálni 13 évesen kezdtem, 5 évig szedtem, fél éve hagytam abba, az elején voltak gondok, de az utóbbi 2-3 hónapba, mindig 32 napra jön meg. Nem volt vele gondom. A védettség jól jött. (és én hízni sem híztam tőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!