Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlo mellett teherbeestem, mert nem az elso napon kezdtem el szedni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 21:18
1/15 Voguelilias válasza:
Előszőr is mond el a szüleidnek. De ha már nem vagy olyan fiatal akkor keresd fel a nőgyógyászod akivel megtudod beszélni a "részleteket" hogy mik a teendők. Okosabbat senki nem fog mondani.
3/15 anonim válasza:
Attól nem esel teherbe ha nem az első napon kezded el szedni. Attól eshetsz teherbe, ha nem szeded folyamatosan, ha nem szívódik fel stb. Akkor eshetsz teherbe, ha nem tudod mikortól lehet szeretkezni, ha nem az első napon veszed be...
4/15 A kérdező kommentje:
17
2009. máj. 8. 21:35
5/15 anonim válasza:
17? az elég szívás... Mondd el a barátodnak, meg a szüleidnek, de nem halogasd, minél hamarabb elmondod, annál jobb.
6/15 anonim válasza:
Biztos, hogy terhes vagy? Voltál nőgyógyásznál vele, vagy csináltál tesztet? Ha csak a mensid késik, attól még nem biztos.
7/15 A kérdező kommentje:
nem voltam meg dokinal... csak erzem h feszulnek a melleim es fajnak :(
2009. máj. 8. 22:05
8/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak a fogamzásgátló mellékhatása? Feltétlenülj csinálj tesztet. Ha másért nem is, akkor azért hogy megnyugodj. Ha pozitív, akkor is jobb, ha biztos, vagy benn, mintha rágod magad.
9/15 anonim válasza:
nem csak a terhesség jele lehet az ha feszül a melled
10/15 anonim válasza:
Az még semmi, főleg nem pár napon belül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!