Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kinek milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen volt az első tabis hónapja? Milyen "mellékhatásai" voltak a tablettaszedésnek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem semmilyen.

Ha neked vannak, akkor menj vissza a doktorhoz!

2009. máj. 8. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Nekem vizesedett a lábam, egyfolytában fura szagokat (ocsmány avas marhapörköltszagot) éreztem az oromban, illetve reggel és késő este hányingerem volt.

ja és fájt a fejem.

anyukám azt mondta, hogy tipikus terhességi tünetek.

azóta elmúltak. de néha mielőtt megjön, érzem ezt a bizoynos szagot az orromban, ez megmaradt.

2009. máj. 8. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Szia,

nekem az első két hétben volt mellfeszülésem (nem állandóan, de érzékenyebb volt a mellem), és feszültebb voltam. Azóta semmi ilyesmi nem volt. De ha ennél durvább mellékhatások vannak, akkor tényleg menj orvoshoz.

2009. máj. 8. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Fáj a fejem, szédülés, hányinger. A fejfájás szinte mindig, a többi csak az eslö 2 napba.:)
2009. máj. 8. 20:51
 5/11 anonim válasza:
Nekem az első egy-két hónapban rossz volt a közérzetem, sokszor émelyegtem és fájt a fejem. De nekem egyéb okokból elég sztresszes volt az az időszak, és lehet, hogy ezek a tünetek is összefüggtek ezzel.
2009. máj. 8. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Első pár napban fejem fájt nagyon és hányingerem volt.De aztán elmúlt.Azóta minden oké
2009. máj. 8. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Az első levél alatt végig megvolt... Kicsit már elegem volt belőle a 4. hét végére. :P
2009. máj. 8. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi mellékhatás nem volt.
2009. máj. 9. 06:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is megnyúlt a mensim 14 napra...És hogy úgymondjam az első szexuális élményeim fájtak, de nem tudom máig, hogy mitől. DE már a második levélnél tartok ( még csak, elég közeli élmény). És pozitív hatásait is érzékeltem Eddig 7-8 napos volt általában gyógyszer nélkül a mensim, most 5-6 és nem folyik úgy mint a niagara. És már a fájdalom is megszűnt, minden jó. SOk sikert.
2009. máj. 9. 12:54
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!várom a további tapasztalatokat.a menstruációm elmúlása óta "barnázgatok" néhány napja.11.szemnél tartok.számítottam "mellékhatásokra" a betegtájékoztató alapján, de abban nem voltam biztos, hogy ennyi tünettel érdemes-e már orvoshoz fordulni.sok válaszoló negatív élménye megnyugtatott:):S bízom benne, hogy a továbbiakban nem lesznek ilyen panaszaim:)
2009. máj. 9. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!