Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen fogamzásgátlóra esküszik? Miért?
Ezt úgy kérdezed, mintha végigpróbáltam volna az összeset, és melyik jött be a legjobban... na mindegy
Amúgy én Mercilont szedek, és nekem tökre bevált. :D
Nekem a fogamzásgázló tabi a legtutibb. Nem félek a terhességtől, tabi mellett biztonságban érzem magam! :)
Szerintem ez a legkényelmesebb megoldás.
A gumira csak panaszkodnak a pasik, de szerintem is intimebb úgy az együtt lét, ha régebb óta együtt vagy a pároddal, ha nincs rajta gumi! :)
A pharmatex nagyjából megbízható, csak túl macerás. Valakit éget, az se túl jó, hogy előtte-utána 2-2 óráig nem lehet zuhanyozni.
A megszakítás ugye nem védekezés, csak szerencsén múlik, hogy terhes leszel vagy sem. Nem jó ötlet ezzel játszani.
Hozzá teszem, hogy a barátommal mi is csináltuk így 2 hónapig. Nem lett belőle probléma, de nekem nem éri meg, hogy mindig aggódjak mestruáció előtt...
1.Pharmatex krém és gumi együtt
2.Patentex oval kúp és megszakítás együtt
Nekem ezek váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!