Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esélyes a terhesség (nem kívánt)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes a terhesség (nem kívánt)?

Figyelt kérdés
Tegnap este én és a párom szeretkeztünk óvszerrel, majd utána lefürödtünk. Nem sokkal ez után ismét szeretkeztünk, csak óvszer nélkül és nem értem el orgazmust. Mennyi az esélye annak, hogy teherbe ejtettem a barátnőmet? Csak azért kérdezem, mert attól félek, hogy spermiumok maradtak a szerszámom hegyén...
2011. nov. 6. 21:02
1 2 3
 11/21 Darkey ***** válasza:
22%

Jajj, neharagudj, nem láttam, hogy lefürödtetek.

Nos szerintem nemlehet nagy baj ha jól lemostad, WCn nem voltál? Mert tudod a hugycsövedbe is lehet egy kis maradék. És az előváladékkal ha az kijönne akkor gáz lehet.

Naptár módszert ajánlom.

[link]

Ez csak egy naptár ami megmutatja h mikor lehet megtermékenyíteni a bnőd. A zőld előtt kb 6-7 napig tudnak eléldegélni folyadékba a spermák, tehát még vonj le belőle 6napot minimum.

2011. nov. 6. 21:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, brunyáltam utána. És végre köszönöm az értelmes választ!
2011. nov. 6. 21:12
 13/21 Darkey ***** válasza:
Akkor nem lesz gond, kívül belül lemostad:D
2011. nov. 6. 21:13
 14/21 anonim ***** válasza:

Attól függ , hogy mekkora az esély, hogy a hanyadik ciklusnapon volt, és hány napos a ciklusa.

De ugyan mondd már el nekem, hogy ha NEM akarsz gyereket, akkor miért nem védekezel normálisan?

Miért olyan iszonyatosan nagy dolog az?

Nem zavar, hogy kockáztatod egy gyerek életét? Kockáztatod a barátnőd testi és lelki egészségét (nem mintha ő nem lenne ugyanolyan hibás!)?

Talán nem a farkaddal kellene gondolkodnod.

2011. nov. 6. 21:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolóval egyet értek. Igazad van. Csak elfogyott az óvszer és éjfél után már máshol nem lehet nagyon szerezni. Meg este nem tudom csak azt mondani a barátnőm anyjának (aki mellesleg nem tud arról, hogy mi nem i életet élünk), hogy "Figyu má', kimegyek gumiért."
2011. nov. 6. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát figyelj:

1. Lehet jobban tolerálja az anyja, ha azt mondod, hogy kimész gumiért, mint ha pár hét múlva a kislánya egy pozitív teszttel megy oda hozzá.

2. Elég régóta gumival védekezek, így nyilván velem is előfordult már olyan, hogy nem volt kéznél, mikor kellett volna.

De erre nem az a megoldás, hogy akkor csinálom anélkül...

Van kezed, van szád, barátnődnek gondolom szintén van mindkettő, lehet kreatívkodni. Nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni behatolás nélkül.

2011. nov. 6. 21:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Teljesen jól érvelsz. Hidd el, meg volt az is. Veszek majd terhességit, nem hiszem hogy pozitív lesz.
2011. nov. 6. 21:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Én sem hiszem egyébként. De az ördög nem alszik. Azért hordalak le így, hogy máskor ezt a minimális esélyt se add meg a terhességre, amíg nem akarsz babát.

Egyébként majd aktus után két héttel teszteljen a leányzó, akkor már nagy vszínűséggel megbízható eredményt mutat.

2011. nov. 6. 21:46
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkitől a válaszokat!

Még azoktól is, akik trollkodtak és le hülye f@sz-oztak. Kérdés törölve.

2011. nov. 6. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:
úgy állítod be mint ha alaptalan lett vna a hülye f@szozás. Hülyeséget csinálsz, kiírsz egy kérdést, és még neked áll feljebb?
2011. nov. 7. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!