Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes a terhesség (nem kívánt)?
Jajj, neharagudj, nem láttam, hogy lefürödtetek.
Nos szerintem nemlehet nagy baj ha jól lemostad, WCn nem voltál? Mert tudod a hugycsövedbe is lehet egy kis maradék. És az előváladékkal ha az kijönne akkor gáz lehet.
Naptár módszert ajánlom.
Ez csak egy naptár ami megmutatja h mikor lehet megtermékenyíteni a bnőd. A zőld előtt kb 6-7 napig tudnak eléldegélni folyadékba a spermák, tehát még vonj le belőle 6napot minimum.
Attól függ , hogy mekkora az esély, hogy a hanyadik ciklusnapon volt, és hány napos a ciklusa.
De ugyan mondd már el nekem, hogy ha NEM akarsz gyereket, akkor miért nem védekezel normálisan?
Miért olyan iszonyatosan nagy dolog az?
Nem zavar, hogy kockáztatod egy gyerek életét? Kockáztatod a barátnőd testi és lelki egészségét (nem mintha ő nem lenne ugyanolyan hibás!)?
Talán nem a farkaddal kellene gondolkodnod.
Hát figyelj:
1. Lehet jobban tolerálja az anyja, ha azt mondod, hogy kimész gumiért, mint ha pár hét múlva a kislánya egy pozitív teszttel megy oda hozzá.
2. Elég régóta gumival védekezek, így nyilván velem is előfordult már olyan, hogy nem volt kéznél, mikor kellett volna.
De erre nem az a megoldás, hogy akkor csinálom anélkül...
Van kezed, van szád, barátnődnek gondolom szintén van mindkettő, lehet kreatívkodni. Nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni behatolás nélkül.
Én sem hiszem egyébként. De az ördög nem alszik. Azért hordalak le így, hogy máskor ezt a minimális esélyt se add meg a terhességre, amíg nem akarsz babát.
Egyébként majd aktus után két héttel teszteljen a leányzó, akkor már nagy vszínűséggel megbízható eredményt mutat.
Köszönöm szépen Mindenkitől a válaszokat!
Még azoktól is, akik trollkodtak és le hülye f@sz-oztak. Kérdés törölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!