Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hüvelytablettát ajánlotok?
Melyik a legmegbízhatóbb? Fontos, hogy ne legyenek mellékhatásai, ne legyen túl bonyolult a használata és ha lehet ne legyen túl drága (de ez végül is elhanyagolható tényező).
Óvszert használnánk mellé.
Szerintem csak a pharmatex és a patentex oval termékek vannak. Tök mindegy, melyiket használod.
Állítólag a kúp jobb annak, akinek szárazabb a hüvelye.
Igen, így nyugodtabbak lennénk.
Ja és am az érdekelne még, hogy első alkalomra mennyire lenne használható?
A kúp síkosít is, de a felhelyezés után orálisan már nem jó ötlet, ha kényeztet a srác, mert az íze...
Első alkalomra gumi mellé ideális, én a Patentexet ajánlanám, annak a legjobb a Pearl-indexe az összes közül.
Nem, ez sajna gyógyszer, nem élvezeti cikk, szóval az íze olyan, amilyen.
Patentexből kúp van csak, de nagyon egyszerű a használata szerintem egyszerűbb, mint egy krémé. Pontos az adagolás, egy szeretkezés=egy kúp. (A tájékoztatót el kell olvasni, mert fontos részletek vannak benne!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!