Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen hüvelytablettát ajánlotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hüvelytablettát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Melyik a legmegbízhatóbb? Fontos, hogy ne legyenek mellékhatásai, ne legyen túl bonyolult a használata és ha lehet ne legyen túl drága (de ez végül is elhanyagolható tényező).

Óvszert használnánk mellé.

2011. nov. 6. 20:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja, és tabletta vagy kúp inkább?
2011. nov. 6. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a pharmatex és a patentex oval termékek vannak. Tök mindegy, melyiket használod.

Állítólag a kúp jobb annak, akinek szárazabb a hüvelye.

2011. nov. 6. 20:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért,de óvszer mellé miért kell hüvelytabletta?
2011. nov. 6. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, hogy nagyobb biztonságba érezze magát? Vgay ha kiszakadna az óvszer, akkor legyen még egy védelmi vonal?
2011. nov. 6. 20:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, így nyugodtabbak lennénk.

Ja és am az érdekelne még, hogy első alkalomra mennyire lenne használható?

2011. nov. 6. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Gumi mellett teljesen. A kúp állítólag síkosít is:)
2011. nov. 6. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:

A kúp síkosít is, de a felhelyezés után orálisan már nem jó ötlet, ha kényeztet a srác, mert az íze...

Első alkalomra gumi mellé ideális, én a Patentexet ajánlanám, annak a legjobb a Pearl-indexe az összes közül.

2011. nov. 7. 13:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat :) Patentexből amúgy csak a kúp van, vagy abból is van krém? És valami kevésbé rossz ízű nem létezik? xD
2011. nov. 8. 18:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem, ez sajna gyógyszer, nem élvezeti cikk, szóval az íze olyan, amilyen.

Patentexből kúp van csak, de nagyon egyszerű a használata szerintem egyszerűbb, mint egy krémé. Pontos az adagolás, egy szeretkezés=egy kúp. (A tájékoztatót el kell olvasni, mert fontos részletek vannak benne!)

2011. nov. 9. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem amennyi pénzt egyszerre "kidobsz" a gumira+pharmateh( ami nem is 100%) annyiért írathatsz fogazásgátlót is :)
2012. ápr. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!