Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Pharmatex magában mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Pharmatex magában mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam Pharmatex termékkel. Jó dolgok? Néztem az oldalon a Pearl-indexet (terhesség index)de nem sikerült értelmeznem
2009. máj. 5. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én Pharmatex kúpot használtam. Az ha minden rendesen be van tartva és úgy használod ahogy levan írva akkor is max 85-90%-os védelmet nyújt. Én gumival együtt használtam.
2009. máj. 5. 12:26
 2/5 anonim válasza:
A feleségem már egy éve ezt használja a partnerével, a hüvelykúpot és a hüvelytablettát is. Még nem esett teherbe, a lényeg legalább tíz perccel a behatolás elött kell feldugni, állítólag nem jó az íze:). és utána szokott enyhén vérezgetni.
2009. máj. 6. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:

a pharmatextől előfordulhat, hogy égő érzést fogsz érezni és lehet, hogy a partnered is. Nekem 2 éve ott porosodik a polcon, utálom :S

Nem elég, hogy macerás, mert 10 perccel előbb mint az aktus, de még égetett is.

2009. máj. 8. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Megszakítással együtt használd,úgy nagyon biztonságos. Anélkül én nem merném.
2009. máj. 11. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

"A feleségem már egy éve ezt használja a partnerével"

Most én vagyok a h*lye vagy tényleg a saját feleségednek van egy másik partnere? Vagy magadra gondoltál? Nem értem.. :S:S

Amúgy ha mindent úgy csinálsz ahogy a tájékoztatóban le van írva akkor biztonságos, de azért egy gumi nem jön rosszul mellé. Meg igaz sokszor csíp, de nem mindig. Am meg fertőtlenítő hatása van

2009. máj. 11. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!