Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-23 évesek! Mivel védekeztek? És miért pont azt használjátok?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszi!2011. okt. 28. 10:02
21/23 anonim válasza:
4 évig tablettával, de tönkre tette a szervezetem, nem bírja, így mindenféle hormonos dolgot ki kellett iktatni, így mostmár gumival. Ez van. Örülök neki, mert megszűntek a rosszulléteim, amit a gyógyszer okozott. 24L
22/23 anonim válasza:
Én mindekinek azt javasolom, hogyha még nem elég idős vagy házas vagyis nem szeretne még gyermeket, akkor szedjen fogamzásgátlót és kombinálja óvszerrel. Persze egyik módszer sem száz százalékos, de szerintem ez a legjobb megoldás. Egy nem várt várandósság rosszabb, mint az óvszerhasználat, a fogamzásgátló tabletták pedig lehet, hogy nem egészségesek, de ha dohányzol, ha nem sportolsz, ha mobilt használsz ezek is mind károsak. A másik egy ember megismeréséhez kell fél év szóval az hogy a fog.gátló nem hat azonnal nem feltétlenül kell hátránynak tekinteni. Remélem segítettem, a legjobb szándékkal tettem. 21 lány
23/23 anonim válasza:
18-23 éveseknek szóló kérdésnél jó kérdés, mit keresnek harmincas pasik... Na mindegy.
Kicsit már én is kilógok, de akkor gumival védekeztem minden esetben, és ma sem tennék másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!