Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Masculan óvszerekről?
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:56
picit fake gyanús vagy nekem!!!
Fáj felrakni ,nem szakad el...pfff Én ezt nem hiszem el...
Ha szűk az szerintem tök jó és élvezetesebb :) szal ha fáj akkor Te bizony pudingból vagy....:)
babuki, ne keseredjetek el, mert ha még 72 órán belül vagytok, akkor a barátnőd tud bevenni esemény utáni tabit. minél előbb veszi be, annál hatásosabb, úgyhogy még ma menjetek a dokihoz! :)
az egyik barátnőmnek is pont a napokban volt egy ilyen problémája, találtunk egy nagyon hasznos oldalt, ahol sok információt lehet olvasni erről. ha érdekel, akkor facebook-on üssétek be, hogy "ne ess pánikba"! Neki sokat segített! :)
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:56
ha fáj felraknod, akkor lehet fitymaszűkületed van! vizsgáltasd ki!
amugy szerintem pont ne az óvszeren spóroljatok. én még nem használtam masculan-t, nem is tudom mennyibe kerül. de az biztos hogy a lifestyle és a durex a legmegbízhatóbbak. amugy azok is elszakadhatnak ha valaki ugy húzza fel hogy levegőt hagy a spermazsáknál.
hali!!!
én hasonlóan jártam az első hozzászólóval csak annyi különbséggel hogy már egy pár doboz (12db-os) után történt. Azóta szintén a Lifestyles-t használom és nagyon elégedett vagyok és méretben nekem a Masculan picit mintha szűkebb lett volna.
21/f
Anno exel használtuk, nem szakadt el sosem, semmi gondunk nem volt vele. Kipróbáltuk a Lifestyles és annál maradtunk.
Ha használnánk Párommal♥, akkor az Lifestyles-t lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!