Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a Masculan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Masculan óvszerekről?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:56

picit fake gyanús vagy nekem!!!

Fáj felrakni ,nem szakad el...pfff Én ezt nem hiszem el...

Ha szűk az szerintem tök jó és élvezetesebb :) szal ha fáj akkor Te bizony pudingból vagy....:)

2011. okt. 27. 11:59
 12/18 anonim válasza:

babuki, ne keseredjetek el, mert ha még 72 órán belül vagytok, akkor a barátnőd tud bevenni esemény utáni tabit. minél előbb veszi be, annál hatásosabb, úgyhogy még ma menjetek a dokihoz! :)

az egyik barátnőmnek is pont a napokban volt egy ilyen problémája, találtunk egy nagyon hasznos oldalt, ahol sok információt lehet olvasni erről. ha érdekel, akkor facebook-on üssétek be, hogy "ne ess pánikba"! Neki sokat segített! :)

2011. okt. 27. 12:54
 13/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:56

ha fáj felraknod, akkor lehet fitymaszűkületed van! vizsgáltasd ki!

amugy szerintem pont ne az óvszeren spóroljatok. én még nem használtam masculan-t, nem is tudom mennyibe kerül. de az biztos hogy a lifestyle és a durex a legmegbízhatóbbak. amugy azok is elszakadhatnak ha valaki ugy húzza fel hogy levegőt hagy a spermazsáknál.

2011. okt. 27. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:

hali!!!

én hasonlóan jártam az első hozzászólóval csak annyi különbséggel hogy már egy pár doboz (12db-os) után történt. Azóta szintén a Lifestyles-t használom és nagyon elégedett vagyok és méretben nekem a Masculan picit mintha szűkebb lett volna.

21/f

2011. okt. 27. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Anno exel használtuk, nem szakadt el sosem, semmi gondunk nem volt vele. Kipróbáltuk a Lifestyles és annál maradtunk.

Ha használnánk Párommal♥, akkor az Lifestyles-t lenne.

2011. okt. 27. 15:28
 16/18 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen problémám, de akkor azt se tudtam hol keressek információt a 72 órásról. Köszi szarkasztikus, hogy ajánlottad facen a ne ess pánikban oldalt , mert megnéztem és minden információ le van írva, ami számomra hasznos lett volna!:)
2011. nov. 16. 10:55
 17/18 anonim ***** válasza:
mi most azt vettünk, 1000 ft volt a 10 db-os. Nő létemre nekem szűk egy kicsit mikor felhúzom a párom pöckösére, meg mindig olyan érzés hogy le akarna csúszni szex közben.
2012. márc. 16. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:
de durexet használtunk ált.
2012. márc. 16. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!