Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal gumi nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal gumi nélkül csináltuk tegnap, már nem első alkalommal, és egyszer sem élvezett belém. Kb 5 perc volt. Most is időben kivette, még mielőtt elment volna. Mennyi az esélye hogy terhes lehet ilyenkor valaki?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 16:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz terhes lenni, akkor szólj a barátodnak, hogy ne orosz rulettezzen a pélójával, mert megjárod!
2012. jan. 29. 23:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi értelme van a valószínűség számításnak? Szerinted ha csak 20% rá az esély akkor már kizárt hogy terhes leszel? Nem! Még akkor is terhes lehetsz tőle, ha csak 10 vagy 1% rá az esély. Ne nyugtatgasd magad azzal, hogy hiszem csak ennyi meg annyi rá az esély, inkább védekezz. Sokkal hatásosabb módszer. Mennyibe kerül felíratni egy gyógyszert vagy óvszert húzni? Kevesebbe mint idegeskedni terhesség miatt.
2012. jan. 29. 23:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
lessz egy gyereked... En inkabb orulnek :D remelem ikrek lesznek... :Dt
2012. jan. 29. 23:46
 14/21 anonim válasza:
sajnos az előváladék is tartalmaz spermát,és az már akkor szivárog,ha fel van izgulva a partner...
2012. jan. 30. 11:08
 15/21 anonim válasza:
8%
én is csináltam már így a barátommal,és egyáltalán nem estem teherbe:))
2012. dec. 8. 17:33
 16/21 eta8007 válasza:
55%
Pontosan annyi, mintha beléd élvezett volna!
2013. máj. 25. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért nem használtok GUMIT??!!

Nemi úton történő betegségek kivédése és nem kívánt terhesség megelőzése??!!!

Persze ilyenekről soha nem hallott senki. -.-"

Kár, hogy agyatlanul mindenki össze-vissza dugik...

Mellesleg már nem első alkalommal nem élvezett beléd...szerintem több, mint 60% az esélye, hogy terhes, főleg, mert ha éppen peteérése van, nem hiszem, hogy segít, ha kihúzza a f@rkát időben(vagy sem)...

2013. jún. 7. 16:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Mennyi az esélye?Ilyen hülye kérdést!Ha bejön az egy a százhoz,akkor is rácsesztetek!:)
2013. júl. 25. 00:29
 19/21 anonim válasza:
100%

Ne kisérletezz, én 17 évesen így estem teherbe és mivel senki nem állt mellettem elkellet vetetnem!:/

Egyszer sem élvezett belém a barátom, megszakítással védekeztünk mégis terhes lettem!!!!

2014. jan. 6. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy van aki ilyen védekezési módszer mellett nem lett terhes, nem azt jelenti, hogy más sem lehet az. Ez nem olyan mint a testvérek esete, hogy anyám nem vágja szájon az öcsémet káromkodásért, akkor engem se fog..
2015. jún. 7. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!