Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sokat csúsztam a tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat csúsztam a tabletta bevételével?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az az igazság,hogy tegnap nagyon fáradt voltam,és elfelejtettem 21:40kor bevenni a fogamzásgátló tabimat (yasminelle).Ezt mikor ma felkeltem pótoltam,ha jól számolom 10 órán belül (07:45).

Ez a második levél,még 2 tabletta van belőle,a mai és a holnapi.Sosem csúsztam sokat max 4 órát.A mai nap a tablettabevétel után 4 órával nem jelentkezett sem hasmenés sem hányás ...

Lehet ebből probléma?

Ha igen,elég ha Pharmatex hüvelytablettával védekezünk kiegészítésképp?

Előre is nagyon köszönöm!

2009. máj. 4. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem nem sok a csuszas. azt irja a betegtajekoztato h 12 ora csuszás még nem baj. a következő levélig védekezzetek gumival. az a legbiztonságosabb.
2009. máj. 4. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Annyira idegesít már, amikor lusták vagytok elolvasni a betegtájékoztatót! Benne van, hogy ha elfelejted, de szokásos bevételhez képest 12 órán belül be veszed, nem gyengül a hatása!
2009. máj. 4. 15:25
 3/4 A kérdező kommentje:

1. ha értelmeset nemtudsz válaszolni akkor ne válaszolj!!!

2. volt aki rendesen szedte csúszás nélkül és teherbe esett,pedig a betegtájékoztatóban enm ez van!

Inkább kérdezem meg,minthogy egy ilyen h*lye miatt "féljek" megkérdezni!!!!

-és tapasztalati kérdést vártam.

Xarok a betegtájékoztatóra,engem az érdekelt,hogy aki szedi annak mi a véleménye,neki volt-e baja.

Ha ezt Te nem érted meg akkor szimplán meggondolatlan és n@gypofájú vagy =)

Az első válaszadónak meg köszönöm széépen =)

2009. máj. 4. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy itt pattogsz, elolvashattad volna a betegtájékoztatót! Minden le van benne írva, szerinted csak mese az egész???Inkább annak higyj, mint az itt szedett-vedett népségnek!
2009. máj. 5. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!