Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló már véd a szedés 4. napjától is?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 22:25
1/8 anonim válasza:
attól függ. ha most kezdted el még csak szedni akkor mindenképp használjatok mellé még vmit,mert az első szedést követő 1 hónap után lesz 98%-os a védelem.
2/8 anonim válasza:
A tájékoztatón rajta van. Nem tudom, te milyet szedsz, az enyémre az volt írva hogy ha az első szemet a menstruáció első napján szedem be, akkor onnantól már véd.
3/8 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta,legalább 1 hétnek el kell tellni.
4/8 anonim válasza:
Egy hónapot mindenképpen várj! Nem tudom ki milyen és hányas volt bioszból de azok ott hormonok. És nem rögtön áll rá a szervezeted arra amit beszedsz. Egy hónapot kell várni arra a bizonyos "99%"-ra, de az is csak akkor 99% ha tökéletesen megfelel a hormon háztartásodnak az amit beszedsz. [orvosnak készülök]
5/8 anonim válasza:
Utolsónak!akkor terhes lehetek a gyógyszer mellet,mert abba az van írva hogy egy hét után véd!
6/8 ragnarok1 válasza:
Fogamzásgátló tabletta függő.
7/8 anonim válasza:
Tehát akkor a tájékoztató rosszat ír?
8/8 anonim válasza:
A tabletták a 15. szemtől kezdve teljes védelmet nyújtanak! (egy orvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!