Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tab. : ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tab. : ha azonnal szedhetem, minek a vérvétel? Ha a vérvizsgálat eredményétől függ, hogy szedhetem-e, miért írta már fel most?

Figyelt kérdés
A nőgyógyász megvizsgált, rákszűréshez vett mintát, elküldött vérvételre (3 hét múlva eredmény), de azonnal fel is írt egy fog.gátló tabit, és mondta, hogy a napokban kezdhetem is szedni (2-3 napon belül megjön). Ez normális? Végülis azt mondta, hogy ez még a hozzászokás időszaka, és nem lehet belőle baj, de én eléggé parázok. :( Egyébként a gyógyszer a Gestomix.
2011. okt. 19. 11:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány hét szedés után következett be. Mindenesetre szerintem jobb azt az egy hónapot kivárni, biztos ami biztos. Nem olyan hosszú idő az, hogy ne lehetne kibírni...
2011. okt. 20. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!